Flyttehjelp oslo

Leter du etter flyttehjelp Oslo? Da har du kommet til riktig sted. Tigerstaden flyttebyrå Oslo kan hjelpe med pakking, transport, utvask og kasting av avfall. Vi tilbyr flyttehjelp Oslo og omegn, og har fokus på høy kundetilfredshet. Ingen oppdrag er for små eller for store, og vi kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner med flytting. Uansett om du trenger hjelp med kontorflytting eller noe annet, hjelper vi deg!

Tigerstaden flyttebyrå får arbeidet gjort. Det å flytte kan være en tung og slitsom jobb om du skal gjøre det på egen hånd. Vi stiller opp med egnet flyttebil og erfarne flytteagenter som tar seg av tunge løft og transport. Dermed kan du fokusere på andre ting i en travel flytteperiode, som for eksempel innredning av nytt hjem. Kontakt oss i dag for et prisoverslag på flyttehjelp Oslo eller omegn.

Flyttehjelp oslo med forsikring

Enten du trenger hjelp med privat flyttehjelp Oslo eller kontorflytting Oslo, kan du være sikker på at avtalt arbeid blir utført til avtalt tid. Våre flytteagenter sørger for at gjenstander er pakket forsvarlig før de sikres i flyttebilen. Det er derfor liten sjanse for at møbler eller andre gjenstander tar skade underveis. Vi tilbyr imidlertid en forsikring om du vil være på den sikre siden. Skulle uhellet mot formodning være ute, vil forsikringen dekke eventuelle skader.

Ta gjerne kontakt med oss i Tigerstaden flyttebyrå dersom du ønsker mer utfyllende informasjon om hva forsikringen dekker. Du kan kontakte oss via e-post eller telefon hele uken, og vi vil forsøke å besvare alle dine spørsmål raskt og effektivt. En forsikring kan være spesielt lurt dersom du har dyre gjenstander og møbler som skal flyttes fra A til B. Få trygg og god flyttehjelp fra Tigerstaden flyttebyrå. Vi vet at flyttelasset ditt er dyrebart!

Kontorflytting og privatflytting​

Tigerstaden flyttebyrå streber etter å være din totalleverandør innen flyttehjelp Oslo og omegn. Enten du trenger flyttehjelp i jobbsammenheng eller privat, kan vi bistå deg med akkurat den hjelpen du trenger. Kanskje du skal flytte arbeidsplassen til nye lokaler? Dette kan innebære mange tunge løft og er gjerne tidkrevende. For å kunne gjenoppta arbeidet ditt raskest mulig, kan du la Tigerstaden flyttebyrå hjelpe deg og firmaet ditt med kontorflytting.

Vi kan også hjelpe deg med flytting i privat sammenheng. Enten du bor i en trang bygård midt i Oslo sentrum, eller i en villa på Holmenkollen, kan vi hjelpe deg. Våre flytteagenter frakter møblene dine trygt inn i flyttebilen, og transporterer deretter flyttelasset til avtalt sted. Uansett om du bor i hybel med få møbler eller har et stort flyttelass, har vi tjenestene du trenger. Vi håndterer de fleste utfordringer.

Vi tar oss av søppelet ditt

I tillegg til flyttevask Oslo, dukker det ofte opp avfall underveis i flytteprosessen. Du ønsker kanskje å kvitte deg med den gamle sofaen eller de nedslitte gardinene? Eller vil du kanskje at alle flyttekassene skal fraktes til gjenvinningsstasjonen? Ikke fortvil. Tigerstaden flyttebyrå kan ta hånd om avfallet ditt dersom ønskelig. Du vil bli overrasket over hvor mye rot og søppel som genereres av flytting. Vår flyttehjelp Oslo gir deg miljøvennlig avfallshåndtering.

  • Bli kvitt tomme flyttekasser
  • Vi kan kaste gamle møbler du ikke vil ha
  • Miljøvennlig avfallshåndtering i fokus

Tigerstaden flyttebyrå ønsker å gi deg miljøvennlig flyttehjelp Oslo og omegn. Har du for eksempel mye papp du ønsker å kvitte deg med, vil vi kjøre dette til nærmeste gjenvinningsstasjon for resirkulering. Til og med gamle gardiner kan få nytt liv. La oss ta hånd om ditt søppel og andre ting du vil kvitte deg med, slik at du kan fokusere på andre ting. Med god samvittighet for miljøet!

Ofte stilte spørsmål

Alle flytteoppdrag er forskjellige. Det er derfor umulig å svare på dette. Hvis du ønsker et estimat på jobben, kan vi enten komme på befaring eller så kan du sende oss en beskrivelse av jobben. 

Vi stiller alltid opp med nødvendig utstyr enten det skulle være til flyttevask, montering/demontering eller pakking. 

Til større oppdrag vil vi alltid anbefale å bestille 3 flyttekonsulenter. Dette gjelder også på oppdrag uten heis. 2 flyttekonsulenter holder til mindre leiligheter med heis. Det er som regel billigere å bestille 3 flyttekonsulenter i og med at jobben går raskere, noe som resulterer i en lavere sluttpris. 

Du kan enten betale gjennom Vipps, faktura eller gjennom bankterminalen vår. Betaling skjer etter at jobben er utført. 

Du må ikke være tilstede under flyttingen. Så lenge vi har fått tatt en gjennomgang av alt som skal gjøres kan du gi oss nøklene til boligen og dra. Vi tar kontakt med deg 30 minutter før jobben er ferdig. 

Vi utfører jobben akkurat slik du ønsker det. Du bestemmer hvor du ønsker at vi skal legge de diverse eiendelene dine. 

Vi demonterer alt som er nødvendig for å utføre flytteoppdraget.

Flyttehjelp Oslo
Kontakt oss
Tilbakemeldinger
Petter g. Hansen
Les mer
Tigerstaden flyttebyrå overgikk all forventning. Flytteteamet som utførte jobben var svært hyggelige og effektive. Prisen var også svært god! Absolutt å anbefale!
Trine Olsen
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Gutta møtte opp presist og smilte gjennom hele oppdraget selv om det ble en lang dag. Svært hyggelige og sterke arbeidere. Kommer til å bruke disse igjen!
Pål Dahl
Les mer
Superfornøyd med jobben! Det var utrolig deilig med hjelp fra Tigerstaden flyttebyrå i en stressende periode. De stilte opp på kort varsel og kommunikasjonen var helt topp! Anbefales på det varmeste.
Previous
Next