Flyttevask Oslo

Uansett hvor ryddig og renslig du er, vil hjemmet eller kontoret ditt ha behov for en real flyttevask når flyttelasset er tatt hånd om. Støv og skitt samler seg under hyller og på vegger, og flisene på badet får ofte et belegg av såpe og talg. Én ting er i hvert fall sikkert – du må vaske ut leiligheten før du selger den, eller før den leies til nye leietakere. Heldigvis tilbyr Tigerstaden flyttebyrå prisgunstig flyttevask Oslo!

Det å vaske ut leiligheten selv kan være både tungt og ta lang tid. Helst skal boligen eller kontoret fremstå som nytt og skinnende rent før du flytter ut. Dette krever grundig støvsuging, mopping, skrubbing og skuring. Dersom du ikke ønsker å utføre rengjøringen selv, kan du stole på at Tigerstaden flyttebyrå vasker ned boligen eller kontoret for deg. I tillegg til effektiv flyttevask Oslo og omegn, tilbyr vi avfallshåndtering.

Våre ansatte har kompetansen som trengs, og kan rengjøre boligen din grundig og med riktig utstyr. Vi stiller med rengjøringsutstyr og rengjøringsmidler, slik at du kan fokusere på andre ting. Du kan trygt overlate flyttevask av leiligheten eller kontoret ditt til oss! For oss er ingen jobb for stor eller for liten.

Billig flyttevask Oslo

Dersom du søker på «flyttevask Oslo» på internett, vil du få opp mange treff. Det er imidlertid viktig å ikke velge flyttevask basert på prisen alene. Tigerstaden flyttebyrå har et lavt til middels prisnivå. Dersom du tar i betraktning servicen og kvaliteten på vår flyttevask, er vi likevel et prisgunstig alternativ. Du bør alltid gå etter et flyttefirma som fokuserer på å få jobben gjort skikkelig, slik at huset og inventaret ikke tar skade av rengjøringen.

Skulle du komme over et flyttebyrå eller et rengjøringsfirma som tilbyr svært lave priser, bør varsellampene dine begynne å blinke. Dette kan nemlig tyde på at firmaet driver ulovlig og har arbeidere som jobber svart. Med Tigerstaden flyttebyrå får du vaskehjelp av høy kvalitet og mulighet for sikre betalingsmetoder og forsikring.

Våre priser på flyttevask Oslo

Dersom du ønsker flyttevask Oslo fra Tigerstaden flyttebyrå, ber vi deg ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi har ikke en egen prisliste over hva vasketjenestene våre koster på nettsiden vår, da prisen er helt avhengig av oppdragets omfang og art. Er leiligheten svært tilsmusset og skitten, blir det naturligvis noe dyrere enn dersom leiligheten er velholdt. Du kan imidlertid være sikker på at prisen gjenspeiler arbeidet vi utfører.

For oss er det viktig at prisen på flyttevasken er rettferdig. Som ethvert seriøst selskap skal våre ansatte ha lønn for strevet, og skatter og avgifter må betales. Vi har likevel en rimelig prismodell som gagner deg som kunde. Med våre tjenester får du mye for pengene, og ikke minst – kvalitet og trygghet. Velger du et svært billig og useriøst vaskeselskap, risikerer du i verste fall at arbeiderne aldri dukker opp.

 

Trenger du avfallshåndtering eller flyttevask oslo?

Uansett om du trenger hjelp til å bli kvitt søppel og skrot, eller ønsker en real flyttevask, kan du være trygg på at vi stiller mannsterke! Vi kan utføre en prisgunstig flyttevask Oslo og omegn, eller kjøre bort eventuelt skrot og søppel du ønsker å kvitte deg med. Vi kan for eksempel kjøre bort tomme banankasser til resirkulering, eller frakte den gamle sengen din til nærmeste avfallsstasjon i området.

Vi tilbyr primært flyttevask Oslo og omliggende områder. Du må imidlertid ikke nøle med å ta kontakt dersom du har behov for flyttevask eller ryddig av dødsbo andre steder i landet. Tigerstaden flyttebyrå strekker seg langt for å hjelpe deg best mulig, og vi har som mål å kunne tilby beste flyttevask Oslo og omegn. Vi har flyttebiler som effektivt kan frakte vaskeutstyret dit det trengs, eller frakte bort avfall.

Du kan også stole på at vi dukker opp til avtalt tid og sted. Du kan enkelt komme i kontakt med oss via telefon eller e-post hele uken. Vi vil forsøke å besvare din henvendelse så raskt og effektivt som mulig. Du vil ikke angre på at du velger vaskehjelp fra Tigerstaden flyttebyrå. Kontakt oss i dag for et pristilbud på avfallshåndtering og flyttevask Oslo eller omegn. Vi snakkes!

Ofte stilte spørsmål

Vi har en 48 timers fornøydhetsgaranti. 

Hvis det viser seg at enten du eller de nye eierne ikke er fornøyde med flyttevasken, kommer vi tilbake og retter opp i feilene. 

Ja, flyttevasken kan utføres samme dag som flyttingen. 

Du behøver ikke å være tilstede under flyttevasken. Du kan levere nøklene på kontoret vårt/legge de under dørmatta. Nøklene kan hentes på kontoret vårt eller så kan vi legge de under dørmatta/ i postkassa. 

Send oss en e-post så sender vi deg et dokument med alt en flyttevask hos oss dekker. 

Vi stiller opp med alt av utstyr. Som kunde hos oss behøver du ikke å tenke på noe annet enn å levere nøkler/åpne døren for oss. 

Du kan enten betale gjennom Vipps eller så kan du få en faktura etter at jobben er utført. 

Flyttevask Oslo
Kontakt oss
Tilbakemeldinger
Petter g. Hansen
Les mer
Tigerstaden flyttebyrå overgikk all forventning. Flytteteamet som utførte jobben var svært hyggelige og effektive. Prisen var også svært god! Absolutt å anbefale!
Trine Olsen
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Gutta møtte opp presist og smilte gjennom hele oppdraget selv om det ble en lang dag. Svært hyggelige og sterke arbeidere. Kommer til å bruke disse igjen!
Pål Dahl
Les mer
Superfornøyd med jobben! Det var utrolig deilig med hjelp fra Tigerstaden flyttebyrå i en stressende periode. De stilte opp på kort varsel og kommunikasjonen var helt topp! Anbefales på det varmeste.
Previous
Next