Kontakt oss

Gjennom oss blir flytteprosessen rask og problemfri. Hovedsakelig er det Oslo og omegn vi tilbyr våre tjenester i, men du kan også avtale flytting til andre deler av landet. Vi skreddersyr det hele etter dine ønsker. Ta gjerne kontakt med oss og fortell om dine behov, slik at vi kan gjøre en vurdering og komme fram til et uforpliktende prisoverslag.

E-post: post@flyttebyraoslo.no 
Telefon: 921 26 710

Fleksibel flytting

Vi i Tigerstaden flyttebyrå Oslo tilbyr fleksible flyttetjenester og kan tilpasse oss dine behov. Du kan legge igjen en detaljert beskrivelse av det du ønsker i kontaktskjemaet vårt, dersom du ønsker et prisoverslag eller har spørsmål. Vi svarer også raskt på henvendelser på telefon og e-post. Ønsker du utvask av din gamle bolig og/eller kasting av avfall, kan dette også inkluderes i henvendelsen.

Vi tilbyr deg gjerne pakkeløsninger, som gjør det hele mindre komplisert. Dermed kan du i stedet konsentrere deg om ditt nye hjem, og la oss ta oss av det praktiske. Våre dyktige og hyggelige medarbeidere jobber effektivt og utviser tilstrekkelig forsiktighet under transport av dine møbler. Skulle flyttingen ta kortere eller lenger tid enn antatt, vil du få prisoverslaget justert for deg.

Skulle noe gå galt, tilbyr vi forsikring som dekker eventuelle uhell. Spør oss gjerne hva denne dekker når du tar kontakt. Å få et tilbud fra oss koster ingenting. Gjennom oss blir flytteprosessen enkel, trygg og smidig, da vi er opptatt av å tilrettelegge for den enkelte. Ta kontakt med oss når som helst – vi besvarer henvendelser alle ukedager!

Tigerstaden Flyttebyrå