Kontorflytting Oslo

Har du en bedrift som skal flytte kontor, er vi i Tigerstaden Flyttebyrå til hjelp. Vi tilbyr kontorflytting Oslo og omegn – og kan ta oss av hele, eller deler av din kontorflytting. Dermed er flyttingen ute av verden for ditt vedkommende, slik at du kan fokusere på bedriften og jobben i stedet. Flytting er tross alt mer enn bare å løfte møbler inn i en varebil, kjøre av gårde og løfte dem ut igjen. Ting skal demonteres, emballeres og pakkes riktig før det lastes inn i bilen.

Deretter kjøres alt av gårde på en trygg og forsvarlig måte, av erfarne sjåfører som vet å utvise tilstrekkelig forsiktighet. Det er nettopp det vi tilbyr med våre dyktige flyttearbeidere som kan sitt fag. Vi i Tigerstaden Flyttebyrå er godt innforstått med viktigheten av å raskt bli ferdig med flyttingen, slik at driftsstansen blir så kort som mulig. Bedriftens daglige drift skal ikke vi stå i veien for. Vi gjør hele jobben for deg – fra pakking til avfallshåndtering og utvask – om du ønsker det.

Få et uforpliktende overslag

Ta gjerne kontakt med oss og få utført en befaring, slik at vi kan gi deg et prisoverslag og eventuelt lage en plan for flyttingen. Dette koster deg ingenting og er 100 % uforpliktende. Sammen med deg lager vi en plan for flytteprosessen for å gjøre det hele så effektivt som mulig. Alle våre flytteoppdrag styres av utdannede prosjektledere, og disse har dessuten lang erfaring fra flyttebransjen. Store og tunge kontormøbler byr ikke på problemer for oss, da vi er svært fleksible i det vi gjør.

Som navnet vårt tilsier er det primært Tigerstaden som er vår arbeidsplass, men nøl ikke med å ta kontakt dersom du skal flytte kontorer andre steder. Vi tar gjerne på oss oppdrag utenfor Oslo-området. Oppgi hvor du skal flytte kontor fra og til når du søker, slik at vi kan komme fram til et passende prisoverslag. Vi behandler kontormøbler og annet flyttelass med stor forsiktighet, og alle gjenstander er forsikret i tilfelle uhellet likevel skulle være ute. Samtidig oppfordrer vi deg til å tegne egen flytteforsikring.

Kunden i høysetet

Tigerstaden Flyttebyrå Oslo har lang erfaring fra bransjen. Derfor er vi svært løsningsorienterte blant annet når det kommer til logistikk. Gjennom oss blir kontorflytting Oslo og omegn en lett overkommelig affære, og vi byr på konkurransedyktige priser. Med kvalitet og fleksibilitet i høysetet gjør vi overgangen fra ett kontorlokale til et annet så knirkefritt som mulig. Ingen vet bedre enn oss hvor viktig det er for både bedrifter og privatpersoner å få flyttingen unnagjort i en fei, og vi lever for fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger.

Vi hjelper deg med å pakke ned, kjøre av gårde og pakke opp igjen ditt kontor. Alt av møbler og andre eiendeler pakkes ned i solide esker før flyttebil kjører av sted. I Tigerstaden Flyttebyrå pakker vi ned ting på rett måte for å bringe dem helskinnet gjennom kjøreturen til den nye adressen. La stresset som følger med flytting bli minimal ved å la oss ta oss av det praktiske. Våre medarbeidere er raske, pålitelige, effektive og hyggelige – serviceinnstillingen er alltid 100 % til stede.

Vasking av gamle lokaler

Det er ikke bare flytting i seg selv vi i Tigerstaden Flyttebyrå tilbyr våre kunder. Å vaske er ofte det siste du har lyst til når du skal ta farvel med gamle kontorlokaler, og nettopp derfor tilbyr vi å gjøre dette for deg. Kontorflytting Oslo blir en langt hyggeligere affære når du slipper å finne fram vaskemidler, klut, støvsuger, mopp, etc. selv, og kan la våre medarbeidere ta seg av det. For bare en liten ekstra slant er enda et vanlig problem tilknyttet flyttingen løst.

Ofte stilte spørsmål

Vi kommer gjerne på befaring. Det gjør det enklere for oss å gi riktig pris på jobben. 

Dere får en faktura etter at jobben er utført. 

Dere må ikke være tilstede under flyttingen så lenge vi har all informasjonen vi trenger for å utføre jobben. Det er en fordel hvis dere har en ansvarlig person tilstede under jobben ved større kontorflyttinger. 

Det kommer helt an på omfanget av jobben. Vi kommer gjerne på en befaring for å gi et estimat på tidsbruken. Vi ønsker å minimere driftsstansen deres, så vi stiller opp med flere biler og mange flyttekonsulenter for at jobben skal utføres så raskt og effektivt som overhodet mulig. 

Vi demonterer alt som er nødvendig for å utføre jobben. 

Vi stiller alltid opp med nødvendig utstyr. 

Vi er en totalleverandør av flyttetjenester. Det betyr at vi kan ta oss av hele flytteprosessen. Pakking – flytting – vask. 

Kontorflytting oslo
kontakt oss
Tilbakemeldinger
Petter g. Hansen
Les mer
Tigerstaden flyttebyrå overgikk all forventning. Flytteteamet som utførte jobben var svært hyggelige og effektive. Prisen var også svært god! Absolutt å anbefale!
Trine Olsen
Les mer
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Gutta møtte opp presist og smilte gjennom hele oppdraget selv om det ble en lang dag. Svært hyggelige og sterke arbeidere. Kommer til å bruke disse igjen!
Pål Dahl
Les mer
Superfornøyd med jobben! Det var utrolig deilig med hjelp fra Tigerstaden flyttebyrå i en stressende periode. De stilte opp på kort varsel og kommunikasjonen var helt topp! Anbefales på det varmeste.
Previous
Next