Pris flyttebyrå oslo

Dersom du søker på «hva koster flyttebyrå Oslo?» i nettleseren din, vil du få opp mange tilbud. Noen er svært billige, mens andre tar mye betalt for jobben. Når det kommer til pris flyttebyrå Oslo og omegn, bør du ikke nødvendigvis velge det billigste alternativet. Det du bør fokusere på, er at flyttetjenesten du velger er til å stole på. I tillegg er det selvfølgelig viktig å velge et flyttefirma som driver lovlig og ikke driver med sosial dumping. Velger du Tigerstaden flyttebyrå vil du få flyttehjelp til en rimelig og rettferdig pris. Samtidig sikter vi etter å levere tjenester av høyeste kvalitet.

Våre priser

Billig flyttebyrå Oslo

Vi i Tigerstaden flyttebyrå har ikke noen prisliste tilgjengelig på nettsiden vår, da prisen avgjøres av flyttejobbens art og vanskelighetsgrad. Normalt sett vil flyttetjenesten vår koste mellom 1 100 og 1 300 kroner per time. Dette inkluderer flyttebil og to flyttekonsulenter. Kontakt oss og gi en beskrivelse av flyttejobben, og vi vil komme med et pristilbud. Tigerstaden flyttebyrå får jobben gjort, enten det er et lite eller stort flytteprosjekt. For oss en ingen jobb for liten eller for stor. Du kan uansett være sikker på at prisen du betaler står i stil med arbeidet vi utfører. Få et prisoverslag i dag!

Pris flyttebyrå Oslo - En indikator på bedriftens seriøsitet

Hvis du skulle komme over flyttebyrå som kommer med lokketilbud som virker usannsynlig gode, er det lurt å styre unna. Pristilbudet du mottar bør ikke være lavere enn 1 100 til 1 300 kroner timen. Om flyttebyråets priser er lavere enn dette, kan det tyde på at du har med en useriøs aktør å gjøre. Velger du svært billige flyttebyrå kan du aldri være sikker på hva du faktisk får. Skulle noe bli skadet eller ødelagt under transport eller flytting, kan du også risikere at gjenstanden ikke erstattes. Du kan heller ikke være sikker på at jobben blir gjort som avtalt.

Med Tigerstaden flyttebyrå kan du føle deg trygg på at du mottar tjenestene du betaler for til avtalt tid. Vi kan hjelpe deg med både kontorflytting, privat flytting, flyttevask og flyttebil. Vi frakter flyttelasset ditt fra bolig til flyttebil, hvor gjenstandene sikres forsvarlig før vi kjører til ønsket destinasjon. Vel fremme frakter vi flyttelasset til avtalt sted. Tigerstaden flyttebyrå hjelper deg også med flyttevask dersom ønskelig. Med våre prisgunstige flyttetjenester kan du spare tid, og heller fokusere på andre ting. Bruk for eksempel tiden på å finne deg til rette på det nye kontoret eller i ditt nye hjem!

Forsikring på flyttelasset​

Rimelig flyttebyrå Oslo

Dersom du sjekker pris flyttebyrå Oslo, bør du velge seriøse flyttetjenester som tilbyr forsikring. Uhell kan skje, men du skal samtidig vite at Tigerstaden flyttebyrå håndterer flyttelasset varsomt. Våre flyttekonsulenter er erfarne og dyktige, noe som blant annet betyr at alle gjenstander sikres forsvarlig i flyttebilen. Du kan velge forsikring når du bestiller tjenester gjennom Tigerstaden flyttebyrå. Dette innebærer at du vil få erstatning dersom noe mot formodning skulle bli skadet eller forsvinne under transport eller flytting. Kontakt oss for ytterligere informasjon om hva forsikringen dekker. Prisen for forsikringen er billig tatt i betraktning den økte tryggheten du får.

Sikre betalingsmetoder​

Dersom du velger å bestille flyttehjelp via Tigerstaden flyttebyrå, vil du kunne betale med sikre betalingsmetoder. Du kan for eksempel betale med populære betalingsløsninger som Vipps. Slik kan du raskt og enkelt overføre penger. Du bør styre unna flyttebyrå som krever at du betaler kontant, da dette er en indikasjon på at flyttebyrået ikke driver lovlig. Få heller et pristilbud som er billig sammenlignet med tjenestene og servicen du faktisk mottar. Kontakt oss i dag for en gunstig pris flyttebyrå Oslo! Vi gir deg en rettferdig og gunstig pris på kontorflytting, privat flytting, vaskehjelp eller en kombinasjon av disse.

Profesjonelt flyttebyrå Oslo
Ofte stilte spørsmål

Du kan enten betale gjennom Vipps eller så kan du få en faktura etter at jobben er utført. Hvis du ønsker en annen betalingsløsning er det bare å ta kontakt så ordner vi det. 

Det er umulig å svare på da alle oppdrag er forskjellige. Hvis du ønsker et prisestimat vil vi trenge en beskrivelse av hva som skal flyttes. Vi kan også komme på befaring ved større oppdrag. 

Vi har gods og ansvarsforsikring inkludert i prisene våre. Denne dekker deler av skadene som oppstår. Ta kontakt med oss for en mer detaljert beskrivelse av hva forsikringen hos oss dekker. 

Vi vet at alle oppdrag er ulike. Det blir derfor feil å gi samme pris på alle oppdrag. Ta kontakt med oss om jobben du ønsker å få gjort så sender vi deg et pristilbud.