Om oss

Tigerstaden Flyttebyrå er et av de mest kompetanserike flyttebyrå Oslo har å by på, og hjelper både privatpersoner og bedrifter gjennom hele flytteprosessen. Våre tjenester spenner seg fra flytting til utvask og avfallshåndtering. Vi leverer alltid som avtalt, og har som mål å gjøre våre kunder fornøyde. Gjennom oss går flytting fra A til Å enkelt og smertefritt – våre medarbeidere er både erfarne, dyktige og pålitelige.

Mange synes at flytting er hektisk og stressende, da det tross alt er mye som skal gjøres. Rengjøring av lokalet som forlates, flytting av møbler og kasting av avfall utgjør ulike poster på en stor og omfattende agenda. Derfor tilbyr vi oss å gjøre dette for deg, slik at du kan konsentrere deg om ditt nye hjem/arbeidslokale. Vi tar brodden av alt maset.

Fordi vi lever for å gjøre kundene våre fornøyde, tilpasser vi våre tjenester til den enkelte. Tar du kontakt med oss og forteller om dine spesifikke behov, vil vi imøtekomme deg med et uforpliktende forslag. Vi tilbyr gunstige priser, og beløpet avhenger av dine ønsker. Husk at vi ikke begrenser oss til flytting i Oslo, selv om det er der vi holder til.

Har du noe som skal kastes, gjør vi det med glede for deg. Utenom selve flyttingen er det mye du kan få med en av våre pakkeavtaler. Stor eller liten last spiller ingen rolle – vi hjelper til uansett. Våre medarbeidere er hyggelige, hjelpsomme og serviceinnstilte, og de vet å håndtere dine eiendeler med nødvendig forsiktighet.

kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Vi er en sammensveiset gjeng av dedikerte flyttekonsulenter som har som mål å bevise Oslo at vi er en av de mest kompetanserike flyttebyråene i hovedstaden. 

Vi heter Tigerstaden flyttebyrå fordi vi holder til i Oslo og ville ha en liten tvist i navnet vårt.